Vítejte v srdci španělska

Pokračujte v prohlídce směrem dolu.

Poznejte první bio brendy zrozenou v srdci španělska

"50 años de tradición y calidad"

Francouzské alembiky a sté výročí francouzských dubových sudů jsou klíčem k těmto jemným brandy.

Alvisa pracuje v nejslunnější zemi v srdci Španělska, aby vytvořila překvapivý sortiment vín.

Jsme schopni vyrábět 40 milionů litrů vína ročně, všechna zrající ve francouzských dubových sudech pod odbornou kontrolou Serafína Moyy.

Alvisa spirits

Založena v roce 1969 za pomocí Garvey Group. V roce 1984, Alcoholes y Vinos, S.A. byla získáná světově uznávanou Japonskou společností Suntory.

Tradiční destilační metody byly zkombinovány s novými inovativními technologiemi pro dosažení nejlepší kvality finálního produktu. 

Naše charakteristika francouzské destilace alembik destilují měkké a složité brandy jako je Alvisa XO.

V roce 2006, Alcoholes y Vinos, S.A. (Alvisa Spirits) se stává součástí Alvisa Group.

Pečlivý výběr surovin z vína pro destilaci je klíčovým bodem kvality a kvantity. V roce 2014 dokončila nabytí sousedního vinařství Altizia, přejmenována na Alvisa víno s výrobní kapacitou až 40 ml vinných surovin ročně (cisterny a sudy).

Sergio del Coso

Téměř 20 let v Alvise, jeho celoživotní práce.

Specialista na alkoholové nápoje a jejich stárnutí v dubových sudech.

Francouzské sudy

Ušlechtilé francouzské dubové sudy v kterých zrají některé  z našich produktů.

Serafín Moya

Více než 35 let zkušeností ve vinnařském odvětví.

Byl součástí D.O. Toro, D.O. Ribera de Duero, D.O. Penedès a nyní můžeme hrdě říci, že je členem Alvisa teamu.